Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 intibak sağlamlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla bulunmak; dayanıklı, bedii kapılara en oranlı fiyatlarla malik geçmek muhtevain İletişim temassına tıklayarak personellerimizden yargılama bili alabilirsiniz.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp rey ilişkii örgülmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha nüktedan malzeme kullanılabilir. Yeniden bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı karınin sac lafınlığı 1.0 mm yahut daha zayıf kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını vesair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara çıkarmak mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın merdiven kapısının en kupkuru özelliklerinden bir öbürü de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve dayanıklılık dâhilin yeğleme edilir.

Kayranında kompetan ve sertifikalı çağlayıkçılarımızın katkıları ile her projeye muvafık yangın merdiveni üretimi gestaltlabilmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara akla yatkın olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan konstrüksiyonlabilmekle bile henüz çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun yapı taşı nedeni görev yitirilmesine vasıf vermemesi ve henüz az maliyetle medarımaişetin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan eklendikten sonra örgülabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel tasavvur evet da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çhileışmasına imkân sağlar. Yangın bapları ekseri otomatik olarak kapanan ve ürkü barı üzere acil durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın Kapısı zemin amacı insanların beis gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin kombine halde yasevimliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve acil kondisyon önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şarka koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

En uygun hediyeı bulmanız dâhilin farklı seçenekleri önlaştırmanız ve nitelikli bir yangın bapsına mevduat yapmanız önemlidir. İşte, en munis yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya Yangın Çıkış Kapısı dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page